background
Защо да ни изберете

Предлагаме продукти на утвърдени производители

Работим бързо, качествено и коректно

Доверете се на нашите знания и опит в ИТ сферата
background

Фирма „Инкомтел” ЕООД е създадена в края на 2006 г. и

Вече 15 години работи в областта на Информационните и Компютърни Технологии

Изградили сме добри партньорски взаимоотношения с утвърдени фирми, лидери в областта на киберсигурността и облачните услуги, което ни позволява да предлагаме широк спектър от услуги.

Ние предлагаме високо качество и ефективни бизнес решения за малки и средни фирми, училища, земеделски производители, организации от обществения сектор и др.

Имаме опит в доставката, конфигурирането и поддръжката на компютри, сървъри и офис техника, изграждането на компютърни мрежи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа, системи за ИТ сигурност за малки и средни фирми.

Софтуерните ни услуги включват - продажба, инсталация и поддръжка (дистанционно и на място) на програмни продукти, изработване на фирмени уеб сайтове, консултации и обучение.

Предлагаме на своите клиенти бързо, качествено и коректно обслужване. В своята работа фирмата разчита на високо квалифицирани и силно мотивирани специалисти, и на опита, и ноу-хау на своите партньори.

Нашата цел е да предложим цялостни индивидуални решения при закупуването на компютърна техника, изграждането и поддръжката на ИТ инфраструктурата за Вашата фирма.

Услугите ни започват от предварителните консултации, преминават през доставката, монтажа и конфигурирането, и продължават с обучението на персонала и поддръжката на Информационните Ви системи. По този начин ние гарантираме надеждната и оптимална работа на компютрите и офис техниката Ви.

Предлагаме продукти и услуги на утвърдени световни производители

Помагаме, обучаваме и консултираме клиентите си, за да работят по-лесно и удобно

Предлагаме на своите клиенти бързо, качествено и коректно обслужване

Обичаме работата си и непрекъснато усъвършенстваме нашите професионални знания и умения

Ние предлагаме нашите услуги в областта на ИКТ от 2006 г.

Помагаме и на по-малките фирми да са в крак с новите технологии

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от помощ, не се колебайте да се свържете с нашия екип. Обадете ни се на (0601) 66999

Контакти