background
Малки и средни предприятия

Решения за киберсигурност

на малки и средни предприятия

Киберсигурност за малки и средни предприятия

Ние можем да Ви помогнем за

Поддръжка на ИТ инфраструктура

Вариантите по отношение поддръжката на вашата ИТ инфраструктура са най-общо два. Да разчитате на собствен ИТ екип в компанията или да се обърнете към партньор, специализиран в поддръжка на ИТ среди.

Днес все по-често компаниите изнасят ИТ поддръжката на инфраструктурата си на външни фирми, особено в условия на растеж, а причините за това са редица ключови за бизнеса предимства:

 1. Предоставя ви възможност да се фокусирате върху бизнеса

Управлението на ИТ инфраструктурата и системите отнема много време и ресурс. Заедно с това ИТ предизвикателствата нарастват при разрастване на бизнеса. Затова наемането на партньор за управление на инфраструктурата позволява на бизнеса да прехвърли ИТ задачи към него и да се концентрира върху оперативната дейност и стратегическите задачи.

 1. Намалява разходите

Наемането на външен партньор за управление на ИТ инфраструктурата е по-евтино от наемането на екип от висококвалифицирани ИТ специалисти на пълно работно време. Това е особено ефективно за малките и средни предприятия.

 1. 100% ИТ ефективност

Партньорството с компании за управление на ИТ инфраструктура осигурява навременна поддръжка и бързо разрешаване на най-сложните проблеми, възникнали в ИТ средата на предприятието. ИТ компаниите имат задълбочени познания за най-новите технологии и предоставят висококвалифицирани услуги. А това от своя страна прави ИТ инфраструктурата ви по-надеждна и стабилна в дългосрочен план.

 1. Лесно справяне с ИТ предизвикателствата

Притежавайки задълбочени знания, доставчиците на услуги по управление на ИТ инфраструктура определено познават начините и методите да се справят с всички предизвикателства, свързани с ИТ, да предоставят максимална стойност за бизнеса и да минимизират риска.

 1. Подобрена гъвкавост

В настоящия свърхконкурентен пейзаж е наложително всеки бизнес да има бърза реакция и гъвкавост спрямо изискванията на пазара. Това може да се постигне само когато бизнесът възложи управлението на ИТ инфраструктурата си на надежден партньор, които ще Ви предостави много по-добри възможности за бързо внедряване на нови ИТ разработки.

Или ако трябва в заключение да обобщим, управлението на ИТ инфраструктурата от надежден партньор осигурява стратегическа ефективност, както и ефективност на разходите. Това позволява на бизнеса да се съсредоточи в оперативните области, да включи ИТ в бизнес целите си, да оптимизира процесите си и да получи нови възможности.

Наши услуги

 • Поддръжка - отдалечена и на място на софтуер и хардуер
 • Отдалечено работно място
 • Обучение на персонала

ИТ решения

 • Архивиране на данни
 • Антивирусни програми
 • Защитна стена
 • Възстановяване след кибер инцидент - Disaster Recovry
Имате въпроси или искате оферта?
ИТ инфраструктура
background

Разгледайте нашите

Услуги!

Не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка, за да насрочите консултация за киберсигурността. Ако все още не сте наш клиент, свържете се с нас, за да Ви помогнем да подобрите вашата IT сигурност.

Ако имате въпроси или имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нашия екип (359) 601 66 999