background
Електронна поща

Професионална електронна поща

Собствен домейн с името на твоя бизнес

Електронна поща от собствен домейн с името на твоя бизнес

Създайте

Фирмени имейли

Вие сте професионалист, а все още използвате безплатните имейл услуги?

Това е част от предимството да имаш собствен домейн с името на твоя бизнес и е част от хостинг услугата.

Чрез партньорите ни от Суперхостинг.БГ ние можем да Ви регистрираме желания домейн и хостинг за вашата електронна поща и уебсайт.

Как ще изглежда професионалната Ви поща? 

Ако Вашият домейн е mysupersite.com, то имате свободата да създадете имейли тип moetoime@mysupersite.com или info@mysupersite.com, или каквото пожелаете. Освен че Вашите клиенти и партньори ще се свързват с Вас бързо и удобно, пощата Ви ще бъде много по-защитена, а комуникацията Ви сигурна.

Пощата с името на Вашия сайт вдъхва повече доверие у всички, които Ви пишат и показва професионално отношение. Така ще бъдете много по-разпознаваеми и запомнящи се с името на сайта (бизнеса) Ви.

Получавате и професионално обслужване, достъп от всякакви устройства, пълен контрол над имейл услугата.

Приложението Microsoft 365 също ви дава възможност да използвате хостинг за вашата електронна поща. С бизнес версиите на Microsoft 365, малките фирми също ще могат да ползват:

  • e-mail от бизнес клас на мобилни устройства, таблети, компютри и в уеб с Exchange
  • име на собствен домейн по избор (напр. info@mysupersite.com)
  • хостване на имейл с 50 ГБ пощенска кутия.
backgrounds

Допълнителни

Услуги

При самостоятелно администриране на облачната услуга от клиента – всички допълнителни услуги извършени от Инкомтел ЕООД се заплащат

При администриране на облачната услуга от Инкомтел ЕООД се сключва договор за абонаментна поддръжка

Лесно и сигурно архивирайте цели екипи, включително името на екипа, списъка с членове, каналите и съдържанието, както и екипните пощенски кутии, срещи и екипни сайтове. Можете бързо да възстановите цял екип, екипен канал или файл, екипна пощенска кутия, папки и съобщения, както и срещи и екипни сайтове.

Блокирайте всяка имейл заплаха, включително спам, фишинг, компрометиране на бизнес имейл (BEC), разширени постоянни заплахи (APT) и zero-day заплахи за секунди, преди да достигне до крайните потребители. Възползвайте се от технологията от следващо поколение на Perception Point за светкавично бързо откриване и лесно настройване, конфигуриране и управление.

Промоции

Отстъпки

1.

Безплатна първоначална инсталация и настройки - при сключване на договор за 2 или повече услуги от различни производители за срок от 1 година