background
Acronis Cyber Protect

Киберсигурност всичко в едно

Облачни решения за защита на данни от Acronis

Киберсигурност всичко в едно All-in-one Cyber Protection
All-in-one Cyber Protection
Киберсигурност всичко в едно

Много от нас познават Acronis като лидер в архивирането на данни.

В последните години компанията разшири своята дейност, като създаде иновативна платформа за киберзащита "всичко в едно". Тя може да обслужва клиенти от всякакъв размер като облачна услуга и има локални версии на програмните си продукти за малък и голям бизнес, както и за домашни потребители.

В Acronis вярват, че данните, приложенията, системите и производителността на всяка организация трябва да бъдат защитени от загуба, кражба и престой – независимо дали са причинени от кибератаки, хардуерна неизправност, природно бедствие или човешка грешка. Те намаляват рисковете, подобряват производителността и гарантират, че вашата организация е #CyberFit.

Водени от страстта си да защитят всяко работно място, те създадоха единственото решение за киберзащита "всичко в едно" за среди от всякакъв размер – и решиха предизвикателствата на съвременния свят за безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS).

С тяхната уникална комбинация от автоматизация и интеграция, Вие получавате всички възможности за превенция, откриване, реакция и възстановяване, необходими за вашата безопасна работа, като същевременно се рационализират усилията ви за защита.

Ето ги накратко изброени възможностите на Acronis:

  • Архиви (локално и в облака)

РАБОТНИ СТАНЦИИ – Windows и Мac

СЪРВЪРИ – Windows и Linux

МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА – iOS и Android (Контакти, Снимки, Видео, Календар, Съобщения)

  • Антивирус – Ransomware, Cryptomining, облачно решение или с локални дефиниции
  • Управление на софтуер (Windows Update и определени програми)
  • Управление на Windows Defender
  • Отдалечен достъп (Remote Desktop)
  • Тестване на хард диск, Софтуерен/Хардуерен инвентар, защита на файлове по разширение, уязвимости в системата, филтриране на уебсайтове
  • Споделяне на файлове
  • Notary – подписване на документи и файлове
  • Disaster Recovery

Ние ви предлагаме както облачните услуги на Acronis, така и техните версии за локална инсталация. Сами можете да изберете подходящите за вас продукти, които са разделени на отделни модули, според нуждите Ви.

50

 K+

Партньора

5.5

 M+

Клиента

500

 K+

Бизнеси

150

 +

Държави