background
ESET

Динамична киберсигурност за бизнеса

Бързи, мощни и ефективни решения за защита на организацията Ви

ESET антивирусни програми за дома и бизнеса
Доказано ефективна технология
#1 Решения за киберсигурност

С над 30 години опит в киберсигурността, технологията NOD32 е в сърцето на всички наши решения.

Получавате перфектния баланс

Бързи. Ефективни. Лесни за работа. Нашите решения са намерили перфектния баланс между тези три неща и са го превърнали в свой основен принцип на работа. За да ви защитим по максимално добър начин.

  • СКОРОСТ – Създаден за да работите без забавяне
  • ЕФЕКТИВНОСТ – Блокира и елиминира дори и прикрити и непознати заплахи.
  • ЛЕСЕН ЗА РАБОТА – Инсталирате и конфигурирате за минути.

Решенията за домашните Windows потребители на ESET започват от базовия софтуерен продукт ESET NOD32 Antivirus и стигат до пълния пакет за сигурност ESET Smart Security Premium. Някъде по средата е ESET Internet Security, който предлага разумен баланс между функционалност и цена.

Продуктите на компанията са с отлична достъпност за българския пазар, предлагат онлайн поддръжка и елегантен интерфейс на български език.

ESET NOD32 Antivirus е предназначена за защита на домашния ви компютър и включва само най-важните компоненти на защита. Този софтуер ви осигурява надеждна защита срещу злонамерен софтуер, антифишинг, защита от експлойти и скриптови атаки и облачно базирана защита, базирана на репутацията.

ESET Internet Security предлага доста по-богат инструментариум и това е най-оптималният избор измежду продуктите на ESET. Пакетът разполага с персонална защитна стена, защита на уеб браузъра при онлайн банкиране, уеб-филтър за потенциално опасни URL, защита от злонамерен мрежови трафик и ботнет мрежи, защита за уеб камерата и др. В допълнение към всичко това е добавена и защита против кражба на устройството, позволяваща да следите неговото местоположение и активност, в случай, че бъде откраднато.

ESET Multi-Device Security по функционалност е сходен с пакета Internet Security, но на доста по-висока цена. Причината: това издание е предназначено за потребители, използващи различни преносими устройства. С тази покупка вие получавате лиценз, покриващ множество устройства – компютри, таблети, смартфони. Предвидена е възможност за лесно трансфериране на лицензи между вашите устройства, което ви дава още по-голяма гъвкавост.

ESET Smart Security Premium е пакетът с най-много екстри за крайния потребител. Всъщност, повечето от нещата ги има в Internet Security, с тази разлика, че е добавен мениджър за сигурно съхранение и управление на вашите пароли, както и модул за криптиране на важна за вас информация. Цената му обаче е около два-пъти по-висока от тази на ESET Internet Security, така че е редно да пресметнете добре разходите и ползите от него.

Продуктите на ESET могат да бъдат изтеглени и във версия с 30-дневен безплатен пробен период. Това позволява да ги тествате, преди да направите покупка. ESET не предлага версия, която да е напълно безплатна!

30

 +

Години опит

110

 M+

Защитени потребители

400

 K+

Бизнес клиента в 200+ държави и територии

Осигурете спокойствие на вашия бизнес. Гарантирайте сигурността на бизнеса, като защитите работни станции, поверителна информация и служители с многопластова технология за киберсигурност.

Защита на световно ниво, адаптирана за нуждите на вашия бизнес

Фукнции на продукта ESET PROTECT Entry ESET PROTECT Advanced ESET PROTECT Complete
Лесна администрация Включено Включено Включено
Управлявате решенията ни от една конзола в облака или инсталирана на ваша инфраструктура. Включено Включено Включено
За работни станции Включено Включено Включено
Динамична многопластова защита за компютри, смартфони и виртуални машини. Включено Включено Включено
За файлови сървъри Включено Включено Включено
Защита в реално време за данните от организацията ви, съхранявани и обработвани на сървърите ви. Включено Включено Включено
Full Disk Encryption Не е включено Включено Включено
Криптиране на цели дискове, отделни директории или файлове за по-лесна съвместимост с регулаторни стандарти. Не е включено Включено Включено
Cloud Sandbox Не е включено Включено Включено
Проактивна защита срещу zero-day атаки. Анализираме потенциално опасни примери в изолирана облачна среда, за да открием опасностите, без да ви излагаме на риск. Не е включено Включено Включено
За мейл сървъри Не е включено Не е включено Включено
Блокираме спам и зловредни кодове още на ниво мейл сървър, преди да достигнат пощенските кутии на колегите и служителите ви. Не е включено Не е включено Включено
Cloud App Protection Не е включено Не е включено Включено
Надграждаме защитата на вашия Microsoft 365 имейл и сторидж. Решението се управлява от отделна конзола. Не е включено Не е включено Включено